Cibona u rasprodanoj dvorani dočekuje Partizan

Cibona u rasprodanoj dvorani dočekuje Partizan

Iz košarkaškog kluba Cibona mole sve ljubitelje košarke koji su se domogli dragocjenog papirića-karte da dođu ranije u košarkašku dvoranu Dražen Petrović kako bi se izbjegle dodatne gužve.

Utakmica ABA lige između Cibone i Partizana počinje u 19,00 sati, a Draženov dom će biti otvoren od 17,45.

– Partizan je, kao što svi znate, kvalitetna ekipa. Budući da imaju problema s ozljedama, nismo sigurni u kojem će sastavu istrčati. Bez obzira na to, Kinsey, Bogdanović i Lauvergne, praktično njihova tri najbolja igrača, su tu. Ukoliko njih uspijemo zaustaviti biti će nam lakše dobiti utakmicu. S obzirom na Partizanovu centarsku liniju i njihov ofenzivni skok, našim visokim igračima neće biti lako. Protivnici sigurno dolaze spremni, psihološki su pripremljeni na teške situacije jer je takav sustav rada u Partizanu no, i naši će igrači, uz pomoć navijača, dati sto posto. Očekujem pravu utakmicu i nadam se da će to biti dovoljno za pobjedu. Igrači, kao uostalom i mi treneri, željno čekaju sutrašnji susret. Tu želju sada treba izvesti na pravi put. Nadam se da će dvorana biti puna, očekujem i dolazak Boysa pa vjerujem da će atmosfera biti odlična i da ćemo, zajedničkim snagama, preskočiti Partizana.- rekao je trener Cibone Slaven Rimac uoči  utakmice.

Vukovi su u ovoj godini bez poraza i nakon deset dana bez utakmice s nestrpljenjem čekaju sutrašnji susret. Atmosfera je pozitivna jer Cibona pod trenerskim vodstvom Slavena Rimca i njegovog pomoćnika Jurice Golemca niže pobjede i iz utakmice u utakmicu prezentira odličnu igru i timski duh. Sve to očekuje se i danas u punom Draženovom domu.

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA/mc

Leave a Reply