Tri virtuoza za milijardu ljudi!

Tri virtuoza za milijardu ljudi!

2CELLOS i poznati pijanist Lang Lang nastupaju zajedno na dočeku kineske nove godine! Gledat će ih milijarda ljudi!

Tri virtuoza –  2CELLOS na violončelima i pijanistička zvijezda Lang Lang, najavljuju spektakularan zajednički nastup povodom kineske Nove godine! Sutra, 30. siječnja Luka Šulić i Stjepan Hauser nastupit će u triju s Lang Langom u najgledanijem TV događaju na svijetu: CCTV New Year’s Gala.  Naš uspješni dvojac 2CELLOS imat će priliku nastupiti s Lang Langom, čovjekom koji je prije samo nekoliko dana nastupio na dodjeli Grammyja zajedno sa Metallicom, a svirao je i na otvorenju Olympijskih Igara u Pekingu 2008 godine.

No ovo nije prvi puta da slavni virtuozi zajedno surađuju. Lang Lang je gostovao na pjesmi “Clocks”, objavljenoj na njihovom drugom, aktualnom albumu “IN2ITION” (Sony Masterworks/Menart), a Lang Lang ih je ovoga puta osobno pozvao da mu se pridruže u proslavi kineske Nove godine!

Ovaj program svake godine prati više od 700 milijuna ljudi, a organizatori procjenjuju da će ove godine program gledati više od nevjerojatnih milijardu ljudi!

“Oduševljeni smo ovom suradnjom i prilikom! Nismo zapravo ni svjesni koliko će nas ljudi sutra slušati i koliko bi nam se život mogao promijeniti nakon sutrašnjeg nastupa! Svaki puta kada surađujemo s Lang Langom, to bude ludo i nezaboravno iskustvo! Dijelimo istu viziju glazbe, imamo sličan temperament i potpuno smo se sprijateljili s njim!” – poručuju Luka i Stjepan koji su već početkom siječnja bili u Kini kako bi s Lang Langom uvježbali nastup za ovu posebnu večer koju željno iščekuju.

2CELLOS su prije nekoliko dana nastupili i u poznatom američkom TV showu The Bachelor, gdje su jednom paru uljepšali vjenčanje.

Do kraja godine očekujemo novi album, a u ožujku 2CELLOS putuju u Japan gdje će održati turneju i gdje su neki koncerti već rasprodani!

 Foto: 2CELLOS

Leave a Reply