Kevin Costner novi globalni brand ambasador za Jacques Lemans

Kevin Costner novi globalni brand ambasador za Jacques Lemans

Međunarodno priznati proizvođač satova Jacques Lemans s velikim zadovoljstvom najavljuje hollywoodsku zvijezdu Kevina Costnera kao njihovog novog brand ambasadora. Višestruki dobitnik Oscara, strastveni glazbenik i aktivist za zaštitu okoliša idealna je osoba za predstavljanje branda na globalnoj razini jer s Jacques Lemansom dijeli zajedničke temeljne vrijednosti.

Ono što proslavljenu zvijezdu čini savršenim predstavnikom renomiranog austrijskog branda je njegova strast prema sportu, obitelji i prirodi, kao i njegov životni stil. Kao strastveni ronioc i obožavatelj mora, Kevin Costner posebno cijeni Jacques Lemans Sport i Classic kolekciju. Stoga je on mnogo više od brandovog ambasadora – također je važan partner tvrtke. Vlastita kolekcija popularnog glumca, koja savršeno odražava njegov duh i životni stil, bit će lansirana na tržište tijekom prvog tromjesečja 2014. i biti dostupna diljem svijeta.

Prve fotografije kampanje snimio je poznati fotograf Mayk Azzato, a snimanje je održano u Santa Barbari, Kalifornija.

Prije više od četiri desetljeća, austrijska tvrtka Jacques Lemans etablirala se kao vodeći globalni brand. Njihove ekskluzivne kolekcije satova dostupne su i  vrlo tražene u više od 130 zemalja. Sa središnjicom u St Veinu/ Glanu i podružnicama diljem svijeta, austrijski brand danas zauzima istaknuto mjesto na tržištu satovima te nastavlja razvijati iznimno uspješne suradnje s vodećim zrakoplovnim kompanijama i shopovima najznačajnijih zrakoplovnih tvrtki.

Leave a Reply