RIBNJAK: Svakog petka “Zamisli život u ritmu muzike”

RIBNJAK: Svakog petka “Zamisli život u ritmu muzike”

Novi klupski program ZAMISLI ŽIVOT U RITMU MUZIKE, DJ dvojca Sisha i Furlana, poznatijih kao 2djs4wedding, svoju će premijeru u Rock Klubu Ribnjak imati u petak 24.1.2014, od 21h!

Naši DJ-i glazbu praše još tamo od ’80-ih i disco sekcije KSET-a, a u petak vas čekaju s morem dobre probrane glazbe! Naglasak večeri biti će na domaćoj glazbi (ex-yu, novi val, hrvatski i regionalni rock ’90-ih i ’00-ih), uz povremene poslastice iz svijeta stranog rocka, pop rocka, new wavea…

Dakle, sve od Azre do EKV-a, od Majki do Dubioze, od Blondie do Billy Idola…Dobra vibra, luda čaga i super raspoloženi DJi koji vas ovom prilikom pozivaju i da vaše glazbene želje postate na ovom eventu i uživate u svojim glazbenim izborima, ovog petka u Rock Klubu Ribnjak!

Uz Sisha & Furlana, poklanjamo vam i LIVE ACT: dolazi nam PROF&DOC BALKAN BAND – iznikao iz istoimenog dvojca PROF&DOC, koje smo imali prilike gledati po zagrebačkim klubovima Princ Student, Praćka, Morrison hotel i dr., ovog puta u punoj postavi (bubanj, bas i gitara/vokal), PROF&DOC BALKAN BAND odsvirati će nam najbolje od ex-yu, hrvatskog i regionalnog rocka u ovoj večeri dobre vibre i lude glazbe!

Za hladne zimske dane tu je i četverosatni RIBNJAK BOOZE PARTY 19h-23h:
Ožujsko 0,5l = 12kn / Rakije = 7kn / Jagger = 10kn / Jack Daniel’s = 12kn

Program počinje u 21h, svirka u 23h, a tulum traje do 4h! Anitrecesijski upad: 10kn!

Rock Klub Ribnjak
…vaše glazbeno utočište…

Leave a Reply