Marija Husar i prijatelji na Valentinovo Fever

Marija Husar i prijatelji na Valentinovo Fever

Popularna glumica i glazbenica Vanda Winter gošća je ovogodišnje ljubavne groznice Marije Husar! Valentinovo Fever uskoro u Zagrebu! Pjesme iz najpopularnijih svjetskih mjuzikala rasplesat će Zagreb na praznik ljubavi.

 Senzacionalna kazališna i televizijska glumica, glazbenica Vanda Winter posljednjih mjeseci oduševljava javnost izvedbama brojnih glazbenih hitova. One najpopularnije iz svjetskih mjuzikala, Vanda će zajedno s Marijom Husar otpjevati na jedinstvenom glazbeno – gastro događaju Valentinovo Fever u zagrebačkom Hypo centru u petak 14. veljače u 20h.  

-Marija je sjajna vokalistica koja mi je svojim osebujnim senzibilitetom i sofisticiranim glazbenim djelovanjem oduvijek bila inspiracija. Izuzetna mi je čast što ću ove godine, povodom koncerta koji već tradicionalno priređuje na Valentinovo, postati dio njezinog glazbenog svijeta, kojim srčano, poput svojevrsnog ljubavnog zaloga, uvijek iznova daruje svoju vjernu publiku! – izjavila je glazbenica Vanda Winter.

 Vanda Winter hrvatska je kazališna i televizijska glumica, koja je  svojom izvedbom Ave Marie uvela Hrvatsku  u EU, a ostala je zapažena po glavnoj ulozi domaće serije Stella.

Valentinovo Fever glazbena je priča koju će obilježiti pjesme iz poznatih svjetskih mjuzikala. Marija Husar zajedno sa sjajnim glazbenicima svakodnevno uvježbava zahtjevni repertoar koji joj predstavlja izazov ali i veliku inspiraciju: “Pjesme koje smo odabrali vokalno su zahtjevne ali uz ovako sjajne glazbenike kao što su Ante Gelo, Saša Miočić, Zvonimir Buć, Antonijo Geček, svaki trenutak na probi je poseban i zaista svi uživamo .Našu ćete glazbenu čaroliju osjetiti 14. veljače u Hypu i zato vas još jednom pozivam da nam se pridružite.” – izjavila je glazbenica Marija Husar.

All inclusive ulaznice za koncert Marije Husar i prijatelja Valentinovo Fever, koje uključuju i vrsne delicije te vrhunska vina, mogu se kupiti u sustavu Eventima (www.eventim.hr) ili u sustavu Entria (www.entrio.hr ).

 

 

Leave a Reply