VIDEO: Opća opasnost pobijedila 61. Zagrebačkom festivalu!

VIDEO: Opća opasnost pobijedila 61. Zagrebačkom festivalu!

Aktualni singl “Tragovi” autora Marija Vestića najviše se svidio publici koja mu je dodijelila najveći broj glasova na internetskim stranicama festivala, a izvrsnom izvedbom uživo u Hypo centru, Pero Galić i bend iz Županje oduševili su gledatelje u dvorani te publiku pred malim ekranima. Na festivalu je izvedeno 18 pjesama, a veliki pljesak publike odnijele su i pjesme Letećeg odreda “Volim te još”Adastre “Samo s tobom” i Harija Rončevića “Dok padaju kiše”.

Opća opasnost je prije 3 dana u programu CMC televizije premijerno predstavila i spot za pjesmu “Tragovi” redatelja Marka Zeljkovića, a video koji kombinira kadrove velikog rock spektakla u Županji održanog 23. prosinca 2013. te zanimljivu redateljevu interpretaciju poznatog filma “Beskrajan dan” u kojoj je glavna protagonistica Martina Stjepanović.

Jedan od najpopularnijih domaćih bendova kojeg čine Pero Galić (vokal), Slaven Živanović (gitara), Vlado Soljačić (gitara), Branimir Jovanovac (klavijature), Igor Kolić (bas gitara) i Josip Kamenski (bubanj), ove će godine objaviti novi studijski album te DVD sa spomenutog koncerta u Županji. Njihov posljednji album “Vrati se na svjetlo” prodan je u srebrnoj nakladi.

Leave a Reply