IVICA LOVRIĆ: Mi se ne damo i Cibona će i dalje postojati!

IVICA LOVRIĆ: Mi se ne damo i Cibona će i dalje postojati!

Predsjednik Cibone presretan nakon velike pobjede protiv Budućnosti sišao je iz VIP lože do parketa,  skinuo sako uzeo loptu i s linije slobodnih bacanja gađao koš. Zajedno s njim slobodnjake su pucali i sadašnji i bivši direktor Cibone Domagoj Čavlović i Zdenko Antunović i njihovi suradnici i prijatelji.

– Neki su mediji napisali da od danas više Cibona neće postojati, e pa sad bi trebalo otići na presicu i reći kako od danas Cibone nema i da mi treniramo kako bi zaigrali protiv Cedevite! – šalio se na glas predsjednik Cibone.

– Razočaran sam pisanjem pojedinih medija, ali mi se ne damo i Cibona će i dalje postojati i pobjeđivati unatoč svim dušebrižncima. Da li ćemo igrati Final four ili nećemo ovisi samo o igrama momčadi na terenu, a ako se nastavimo ovako boriti sve je moguće! Jedan sponzor kluba nije bio dvadesetak dana na utakmici zbog službenog puta i nakon večerašnje pobjede od oduševljenja nije mogao doći do riječi. Samo je rekao ovo je neka nova Cibona, nije ona beskrvna i bezvoljna od prije dvadesetak dana- rekao je za Zagrebačku novinsku agenciju Ivica Lovrić, predsjednik Cibone.

Dario Šariæ s dužnosnicima Cibone

Nakon toga Ivica Lovrić je pozvao Daria Šarića koji je na drugom košu odrađivao pucački trening nakon utakmice i svi zajedno su se slikali za uspomenu s najboljim igračem Cibone.

Dario Šarić je večeras odigrao kao pravi vođa, zabio je 18 koševa, bacao se za svakom loptom, skakao, dijelio „banane“ i pogađao. Sve je to prepoznalo 2000 gledatelja koji su ga ispratili s terena s ovacijama.

Cibona je na krilima Daria Šarića pobijedila Budućnost i trenutno se nalazi na četvrtom mjestu koje dijeli s istim brojem bodova s petoplasiranom Budućnosti, a u nekom mogućem krugu Cibona je u boljoj situaciji zbog boljeg omjera u međusobnim susretima.

Tekst: Inga ĆUŽIĆ/ZNA/ic

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA/mc

Leave a Reply