CITROËN WINTER CLASSIC 2014.: Medvjedi se vraćaju na Šalatu

CITROËN WINTER CLASSIC 2014.: Medvjedi se vraćaju na Šalatu

Iako ove sezone Medveščak ne igra utakmice KHL prvenstva na zagrebačkom klizalištu Šalata, navijači Medvjeda ipak će imati priliku osjetiti nezaboravnu atmosferu i poseban zimski ugođaj na ovom magičnom zagrebačkom klizalištu pod zvijezdama. Naime, Medvjedi će na Šalati ove sezone odigrati jednu utakmicu CITROËN Winter Classica i to 8. veljače protiv Vienna Capitalsa. Ovaj magični hokejski spektakl na otvorenom odigrat će se u pauzi KHL prvenstva tijekom trajanja zimske Olimpijade u Sočiju. Naime, olimpijska pauza traje do 26. veljače nakon čega Medveščak igra posljednje četiri utakmice regularnog dijela sezone u Moskvi, Rigi, Pragu i Bratislavi.

– Radujemo se da ćemo i ove sezone, u vrijeme olimpijske pauze, našim navijačima uz pomoć našeg partnera Citroën Hrvatska ponuditi nezaboravan užitak Winter Classica i hokeja pod zvijezdama na zagrebačkoj Šalati. Sretni smo i s činjenicom da utakmicu igramo protiv prijateljskog EBEL kluba, nekada našim najvećim rivalima u natjecanju za play off, Vienna Capitalsima. Dobar hokej u dobrom društvu i uz šalicu kuhanog vina u obliku hokejskog Winter Classica zaštitni su znak Zagreba u veljači. Vjerujem da će atmosfera na ovosezonskom CITROËN Winter Classicu ostaviti jednako snažan dojam i na naše igrače od kojih će većina prvi puta zaigrati na Šalati!,- najavio je direktor kluba Vladimir Tomičić.

– Radosni smo i uzbuđeni zbog susreta s našim starim EBEL prijateljima iz Zagreba. U prošlosti su sportski susreti između Beča i Zagreba uvijek bili napeti, nabijeni emocijama uz iznimno dobar hokej. Pamtimo mnogo odličnih i nezaboravnih utakmica u Zagrebu i naravno nezaboravnu povijesnu utakmicu koju smo odigrali s Medveščakom u rimskom amfiteatru u Puli. S uzbuđenjem iščekujemo susret u Zagrebu kao i dolazak Medveščaka u Beč na uzvratnu utakmicu!-  izjavio je u najavi generalni menadžer bečkog kluba Franz Kalla.

U Olimpijskoj pauzi Medveščak će osim utakmice u sklopu zagrebačkog CITROËN Winter Classica odigrati još dvije prijateljske utakmice – 15. veljače u Beču uzvratnu utakmicu s Vienna Capitalsima i 16. veljače prijateljsku utakmicu u Grazu.

Ulaznice za ovosezonski ŠALATA WINTER CLASSIC u slobodnoj su prodaji od subote 1. veljače uTele2 centrima na Cvjetnom trgu, Iblerovom trgu i u Arena centru. Redovna cijena ulaznice je 40 kuna, a uz svaku ulaznicu moguće je ostvariti i poseban popust na cijene Tele2 mobitela. Određeni broj ulaznica bit će u prodaji i na www.EVENTIM.hr .

Postojeći sezonski pretplatnici kluba svoje ulaznice mogu nabaviti po 20 kuna u CITROËN SAVSKA, Savska 41 u Zagrebu. Povoljnije ulaznice kupuju uz predočenje svoje sezonske iskaznice (1 pretplata = 1 ulaznica) u sljedećim terminima: četvrtak 30.1. i petak 31.1. od 12.00 do 18.00 sati, subotu 1.2. od 10.00 do 13.00 sati.

Tekst: KHL MEDVEŠČAK

Foto: Inga CUZIC/ZNA/ic

Leave a Reply