Darinko Kosor: Želim biti do najmanjih detalja upoznat sa projektom Svetice

Darinko Kosor: Želim biti do najmanjih detalja upoznat sa  projektom Svetice

-Kako sam inzistirao na ugovorima u projektu oko Zračne luke, tako ću inzistirati na projektu Svetice. Želim biti do najmanjih detalja upoznat sa  projektom Svetice. Gradonačelnik je na temelju svojih ovlasti raspisao natječaj za dodjelu terena na Sveticima u zakup. Kada se govori o zakupu ne govori se o gradnji kampa, nego o korištenju postojećih objekata u ovom slučaju terena.- rekao je Darinko Kosor.

Rezultati raspisanog natječaja od 4. siječnja biti će poznati 21. siječanja, ako će  HNS biti taj koji će dobiti u zakup Svetice, tada će Darinko Kosor tražiti od HNS-a da predstavi svim gradskim zastupnicima i novinarima svoj projekt oko gradnje kampe.

Zahtjeve koje ima predsjednik Gradske skupštine prema HNS-u  su slijedeći: da grad Zagreb ne izdvoji nikakva sredstva iz Proračuna Grada Zagreba i Zagrebačkog  holdinga, da se atletičarima obnovi staza, izgradi atletska dvorana i nove svlačionice, završi bazen na Sveticama i još jedan zahtjev ne manje bitan, a to je da HNS svoj kamp gradi na istoj lokaciji na kojoj je bio predviđen po GUP-u i Rukometni dom.

Tekst: Inga ĆUŽIĆ/ZNA/ic

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA/mc

Leave a Reply