FOTO: Velika Citroënova prodajna akcija „Reciklirajte i Profitirajte“

FOTO: Velika Citroënova prodajna akcija „Reciklirajte i Profitirajte“

-Ponukani lošim voznim parkom u Hrvatskoj Citroen je odlučio pokrenuti akciju pod nazivom Reciklirajte i Profitirajte u suradnji sa tvrtkom C.I.O.S., u nadi da će se vozni park pomladiti i da će se vožnja na cestama biti sigurnija.-rekla je na početku prezentacije koja je održana u tvrtki C.I.O.S., Gordana Brlek direktorica marke CITROËN.

CITROËN organizira veliku akciju otkupa dotrajalih vozila svih marki. Ta vozila neće biti vraćena u prodaju već će biti reciklirana u C.I.O.S.-u. Time će se utjecati na pomlađivanje voznog parka u Hrvatskoj, na sigurnost u prometu i pozitivno djelovati na očuvanje okoliša, obzirom na činjenicu da nova vozila CITROËN imaju iznimno nisku emisiju CO2. U prodajnoj akciji su novi Citroën C-Elysée, C3, C3 Picasso i C4. Akcija traje od 13. siječnja do 15. ožujka 2014. godine. Novinari su imali priliku obići pogone za reciklažu tvrtke C.I.O.S. i vidjeti cijeli proces recikliranja starih automobila.

Popust uz otkup starog vozila na Citroën C-Elysée iznosi 15.000 kn, a u akciji je Citroën C-Elysée dostupan već od 79.900 kn. Popust uz otkup starog vozila na Citroën C3 Picasso iznosi 10.000 kn, a u akciji je Citroën C3 Picasso dostupan već od 99.900 kn. Popust uz otkup starog vozila na Citroën C3 iznosi do 6.000 kn, a u akciji je Citroën C3 dostupan već od 69.900 kn. Popust uz otkup starog vozila na  iznosi do 5.000 kn, a u akciji je Citroën C4 dostupan već od 94.900 kn.

Tekst: Inga CUZIC/ZNA/ic

Foto: Mario CUZIC/ZNA/mc

Leave a Reply