Izaslanstvo Zagrebačkog karate saveza kod gradonačelnika

Izaslanstvo Zagrebačkog karate saveza kod gradonačelnika

U povodu izvanrednih uspjeha karatistice Monike Berulec, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, sa suradnicima, primio je u Gradskoj upravi delegaciju Zagrebačkog karate saveza, predvođenu predsjednikom Saveza Zlatanom Muhaljićem.

17-godišnja Monika, učenica Prirodoslovne škole Vladimira Preloga i članica Karate kluba Tempo, prva je na svjetskoj rang-listi, juniorska prvakinja Hrvatske, osvajačica srebrne medalje na Europskom prvenstvu u Turskoj i brončane medalje na Svjetskom prvenstvu u Španjolskoj, te pobjednica mnogih drugih turnira. Uz zahvalu na prijemu, Monika je gradonačelnika upoznala i s problemima s kojima se suočava: nedostatak konkurencije u njenoj kategoriji i premalo dostupnih termina za treninge.

Uz čestitke na ostvarenim rezultatima, i najavu pune podrške Grada Zagreba tijekom nastavka Monikine uspješne sportske karijere, zagrebački gradonačelnik podsjetio je da će preraspodjelom sredstava Zagrebačkog športskog saveza najviše profitirati upravo sportaši i njihovi treneri.

Uz gradonačelnika, sastanku su prisustvovali i pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i šport Ivica Lovrić te glavni tajnik Zagrebačkog športskog saveza Zdenko Antunović.
Delegaciju ZKS, uz predsjednika Muhaljića i karatisticu Moniku, činili su i Milan Uzelac, Slobodan Pupovac te Vjekoslav Šafranić.

 

Leave a Reply