KK CIBONA: Od kulture do košarke

KK CIBONA: Od kulture do košarke

Košarkaški klub Cibona inicirao je suradnju s kulturnim institucijama ponudivši tako dodanu vrijednost svima koji su kupili ulaznicu za utakmicu, kao i kupcima ulaznica za pojedine predstave i kulturna događanja.

Naime, svi kupci pojedinačnih ulaznica za domaće utakmice KK Cibona, uz predočenje iste, mogu ostvariti određeni popust na izvedbe u nekima od kulturnih institucija koje su partneri na ovom projektu nazvanom „Od kulture do košarke“. Ciboninom pozivu za suradnju odazvala se Zagrebačka filharmonija, Koncertna dvorana Vatroslav Lisinski te kazališta Komedija i Kerempuh. Svatko tko kupi ulaznicu za izvedbu u nekoj od navedenih kulturnih institucija, istu može zamijeniti za gratis ulaznicu za jednu od domaćih utakmica Košarkaškog kluba Cibona. Kupci pretplate Zagrebačke filharmonije te pretplatnici Koncertne dvorane Vatroslav Lisinski imaju i dodatnu pogodnost – mogućnost kupnje godišnje ulaznice KK Cibona za žutu tribinu po cijeni od samo 20,00 kuna.

Cilj ovakve suradnje je promocija košarke među konzumentima kulturnih sadržaja te promoviranje košarkaških utakmica kao zanimljivog sadržaja svim dobnim skupinama.

Foto: ZNA

Leave a Reply