Dinamo počinje pripreme otvorenim treningom u srijedu

Dinamo počinje pripreme otvorenim treningom u srijedu

Modri se vraćaju na posao! Nakon tri tjedna pauze igrači se vraćaju treninzima, a onaj prvi će biti otvoren za javnost i predstavnike medija.

Dinamo s pripremama za proljetni dio sezone počinje u srijedu, 8. siječnja, u 9 sati, a momčad će na igralište Hitrec-Kacian izaći oko 10:15. Trener Zoran Mamić i njegovi pomoćnici na početku priprema će imati 24 igrača i dva vratara, a bit će i novih lica.

U svlačionici Modrih na proljeće neće biti Oliver Zelenika i Josip Ćalušić koji će do kraja sezone biti posuđeni u Lokomotivu gdje će se pokušati izboriti za minutažu.

Prvoj momčadi Dinama priključuju se vezni igrač Domagoj Pavičić i stoper Dino Perić.

Dinamo će u proljetnom dijelu prvenstva biti jači za dva 19-godišnjaka. 195 centimetara visoki mladi Dino Perić se vraća s posudbe u Radniku dok se talentirani vezni igrač Domagoj Pavičić vraća nakon polusezone u Lokomotivi. Dino je u Dinamo stigao iz Osijeka u veljači prošle godine te već s Modrima bio na pripremama prije nego je sezonu nastavio u Radniku. Domagoj Pavičić je prošao nogometnu školu Dinama i zbog svojeg stila igre i karakteristika često bio nazivan “nasljednikom Milana Badelja”.

vratari: Grzegorz Sandomierski, Marko Mikulić

obrana: Ivo Pinto, Jozo Šimunović, Lee Addy, Josip Šimunić, Dino Perić, Jeremy Taravel, Ruben Lima, Josip Pivarić

vezni: Arijan Ademi, Jerko Leko, Bakary Sare, Marcelo Brozović, Domagoj Pavičić, Zvonko Pamić, Said Husejinović, Domagoj Antolić, Alen Halilović

napadači: Hilal Soudani, Junior Fernandes, Fatos Beqiraj, Duje Čop, Ante Rukavina, Fran Brodić, Robert Murić

Zbog letova dan kasnije od ostalih, u četvrtak, u Zagreb će doći kapetan Josip Šimunić i Junior Fernandes.

Tekst: gnkdinamo.hr

Foto: ZNA

Leave a Reply