Gradonačelnik Bandić počasni član Udruge Tartan Army Croatia

Gradonačelnik Bandić počasni član Udruge Tartan Army Croatia

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić primio je predsjednika Udruge hrvatsko – škotskog prijateljstva „Tartan Army Croatia“ Dejana Lukeža MacGregora, koji ga je upoznao s radom i humanitarnim planovima Udruge.

Prilikom posljednje utakmice između reprezentacija Hrvatske i Škotske, predstavnici škotskih humanitarnih organizacija Tartan Army Children’s Charity i Tartan Army Sunshine Appeal, te navijači škotske nogometne reprezentacije posjetili su udruge Krijesnica i Paličić te im donirali znatna novčana sredstva koja će im, nadaju se, pomoći u daljnjem uspješnom radu.

Hrvatska Udruga Tartan Army Croatia tada je prepoznata kao odlična spona u daljnjoj humanitarnoj suradnji i razvijanju prijateljstva između dvije zemlje.

Na prijateljskom susretu u zagrebačkoj Gradskoj upravi, predsjednik Udruge Tartan Army Croatia, koja broji 56 članova, od kojih je 11 Škota, prenio je gradonačelniku dojmove škotskih navijača koji su oduševljeni Zagrebom u koji će se rado vraćaju i mimo sportskog turizma.

Također, u ime svih članova Udruge zamolio je gradonačelnika da bude njihov počasni član što je sa zadovoljstvom prihvaćeno.

Dana 26.07.2013. službeno je registrirana Udruga hrvatsko-škotskog prijateljstva TARTAN ARMY CROATIA.

Članarina za prvu godinu članstva iznosi 180kn od čega je 100kn osnovna godišnja članarina, 60kn majica i 20kn izrada iskaznice.
Prema riječima Dejana Lukeža MacGregora majicu su ubacili u prvu članarinu jer smatraju da član bez majice sa logotipom Udruge ustvari i nije neki član.
Za svaku slijedeću godinu članarina je samo 100kn.
Članarina vrijedi točno godinu dana od datuma prvog učlanjenja, nakon čega se može produžiti i na taj način zadržati članstvo u Udruzi.

Žiro račun Udruge:

HR5225030071100080542
Prilikom prijave potrebno je ispuniti prijavnicu za članstvo koju možete zatražiti na mail macgregor@net.hr

www.zagreb.hr / ZNA

Leave a Reply