TRIGLAV JADRANSKA LIGA: Mladost uvjerljivo slavila na Savi

TRIGLAV JADRANSKA LIGA: Mladost uvjerljivo slavila na Savi

Vaterpolisti Mladosti ostvarili su i drugu pobjedu ovog tjedna u regionalnoj Triglav Jadranskoj ligi. Uvjerljivim rezultatom 17:7 na bazenu na Savi pobijedili su momčad mariborskog AVK Branik.

– Vidljiva je velika razlika u kvaliteti između Branika i nas. Utakmica je od početka bila na našoj strani, imali smo i dosta grešaka ali smo imali i jače treninge kroz ova dva dana. Možemo biti zadovoljni, pokušali smo odigrat jednu solidnu utakmicu i rasporediti minute ravnopravno po igračima da se netko previše ne umara i da svi dobiju svoju šansu. Pred nama je vrlo važan vikend Euro Len Cupa, vrlo jako protivnici, a nama je cilj proći dalje i ako je moguće biti prvi u grupi, u svakom slučaju bit će teško. Pred nama su sad intenzivne pripreme i iznimno nam je važno ući u četvrtfinalne Euro Len Cupa!- izjavio je trener HAVK Mladost Vjekoslav Kobešćak.

Zagreb je idućeg tjedna domaćin Euro Len Cup-a koji se igra od 25. – 27. listopada na bazenu Mladosti na Savi. HAVK Mladost prolaz u daljnji tijek natjecanja traži preko francuskog Marseillea, SHTURM-a iz Rusije te VK Jadran iz Herceg Novog.

– Drago nam je da smo ovako uvjerljivo pobijedili AVK Branik, iako je broj golova koje smo primili mogao biti manji. Ova pobjeda nam podiže samopouzdanje i sigurnost uoči nadolazećeg turnira koji nas idućeg vikenda očekuje na Savi na kojem se nadamo dobrim igrama i što većem broju naših navijača!– izjavio je peterostruki strijelac Mladosti Ante Vukičević.

Raspored utakmica Euro Len Cup / 25. – 27.10.2013. / Bazen Mladosti Zagreb

Petak, 25.10. Mladost – Shturm 18.00 sati
Petak, 25.10. Jadran HN – Marseille 19.30 sati

Subota, 26.10. Mladost – Marseille 18.00 sati
Subota, 26.10. Shturm – Jadran HN 19.30

Nedjelja, 27.10. Marseille – Shturm 10.30 sati
Nedjelja, 27.10. Mladost – Jadran HN 12.00 sati

Ulaznice za Euro Len Cup mogu se kupiti u sustavu Ulaznice.hr  ili na blagajni bazena Mladosti sat vremena prije početka prvih utakmica. Cijena jednodnevne ulaznice je 25.00 kuna, dok je cijena paket ulaznice za cijeli turnir 50.00 kuna.

Leave a Reply