ABA LIGA: Cedevita – Krka 83:55

ABA LIGA: Cedevita – Krka 83:55

Cedevita u  2. kolu ABA lige dočekuje slovensku Krku iz Novog Mesta.
Popularna dvojka Doma sportova solidno je popunjena, s obzirom da je ulaz na večerašnju utakmicu slobodan.

Prva četvrtina.

Cedevita je dobro ušla u utakmicu i nakon četiri minute igre vodi krku šest poena 11:5. Cedevita nakon pet minuta igre ima +9 14:5. Babićevom tricom Cedevita povećava prednost 17:5. Trener Krke zove timeout tri minute prije kraja prve četvrtine kod vodstva Cedevite od 19:5. Prva četvrtina završila je rezultatom 29:7 za Cedevitu.

Druga četvrtina

Cedevita je i drugu četvrtinu nastavila u istom stilu. Krka je u nastavku postigla samo jedan koš i to tricu Klobučar u 11. minuti utakmice 29:10. Nakon 14. Minute igre Cedevita ima prednost od +20 33:13. Krka je potopljena već u prvom poluvremenu. Druga četvrtina je završila rezultatom 44:22.

Treća četvrtina

Utakmicu drugog kola ABA lige u dvorani dva Doma sportova prati 1627 gIedatelja. U  nastavku Cedevita nadmoćno gazi Slovence. Treća četvrtina završila je rezultatom 61:40, za Cedevitu.

Četvrta  četvrtina

Repešina ekipa večeras je pregazila Krku. Gosti su na parketu djelovali izgubljeno dok Cedevita i pri visokom vodstvu nije gubila kontinuitet dobre i skoncentrirane igre. Sudeći po večerašnjoj igri Cedevita će biti dobar i oštar protivnik svakoj momčadi. Utakmica je završila rezultatom 83:55 za Cedevitu.

Tekst: Inga ĆUŽIĆ/ZNA/ic

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA/mc

Leave a Reply