Igračke za Dom na Vrhovcu

Igračke za Dom na Vrhovcu

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, u društvu ravnatelja Crvenog Križa Zagreb Petra Penave, posjetio je danas Dom za nezbrinutu djecu Kuća Svete Terezije od Malog Isusa te ih razveselio igračkama prikupljenim u humanitarnoj akciji koju je organiziralo Gradsko društvo Crvenog Križa u suradnji s Avenue Mallom, a uz potporu Grada Zagreba.

„Uvijek volim doći ovdje, ja sam prijatelj ovog Doma. Želim još jednom zahvaliti sestri Bernardi i našim Karmelićankama za sve što rade za ljude u potrebi, a to je zadaća i Grada Zagreba, pomagati napuštene, osiromašene, bolesne“, rekao je gradonačelnik, kojega je posebno oduševila i razvedrila jedna djevojčica primijetivši da danas nije nasmijan. “I tako me mala mudrica nasmijala“ – ispričao je gradonačelnik.

Ravnateljica Doma, sestra Bernarda zahvalila je gradonačelniku i svima koji su sudjelovali u humanitarnoj akciji: “Znamo da brinete za cijeli grad Zagreb i da imate puno obaveza i ovaj trenutak je za nas pravi blagoslov. Znajte da vas pratimo mi sestre ovdje svojom molitvom, i ovdje smo svi zajedno da činimo dobro”.

Ravnatelj Penava je izrazio zadovoljstvo rezultatima akcije, te najavio da će takvih biti još: “Potrebitih u gradu je puno. Zajedno s Gradskom upravom želimo omogućiti da grad Zagreb bude dostojan života svih ljudi”.

zagreb.hr

Leave a Reply