FOTO: Ne radite moj posao, jer ni ja neću raditi vaš

FOTO: Ne radite moj posao, jer ni ja neću raditi vaš

rekao je Milana Bandić na koordinacije gradonačelnika, predsjednika Gradske skupštine i predsjednika vijeća gradskih četvrti.

Male komunalne akcije ponovo se nisu u cijelosti realizirale, ali ne zbog manjka novaca, nego zbog loše organizacije i planiranja radova. Najbolju realizaciju ima gradska četvrt Maksimir gdje su Zrinjevac i Zagrebačke ceste obavile do 90 posto radova, a vijeće već ima plan malih komunalnih akcija za 2014. godinu.

-U male komunalne akcije ne spada gradnja vrtića, škola, nemojte raditi moj posao i posao Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i šport. Male  komunalne akcije služe za poboljšanje života građana u četvrtima.  Vrtići se grade iz gradskog proračuna, a ne iz sredstava namijenjenih malim komunalnim akcijama. Radite svoj posao i mene imate za suradnika. I Nevestiću molim te napravi sastanak sa vijećnicima i objasni im koji je njihov posao.-rekao je Milan Bandić.

Gradonačelnik je i danas spomenuo vozni park Holdinga, i planove koje ima sa tim voznim parkom.

-U Gradu Zagrebu para je sve manje i treba štedjeti gdje god se može. Tako u Gradskoj upravi razmišljam o tome da se kroz mjesec dana riješe dijela službenih automobila koji stoje u Holdingovoj garaži ili da ih koriste po principu taksija – nazoveš i vozač te odveze gdje treba. Ali ne cijelu rodbinu, stričeve, tetke, žene, ljubavnice, je dobro ste čuli ljubavnice, griješili su puno, ali toga više neće biti.-rekao je Milan Bandić.

Teks/Foto:ZNA

Leave a Reply