ELEMENTAL: Novi singl – Prokleta ljubav

Nakon vrućih ljetnih noći ispunjenih svirkama duž cijele hrvatske obale, ali i diljem cijele regije, članovi grupe Elemental vratili su se u svoj grad i za kraj ljetne sezone predstavljaju svoj novi singl pod nazivom „Prokleta ljubav“. Treći singl s njihovog novog albuma „U redu je“ paralelno prati i video spot koji možete pogledati na sljedećem linku:

Njihov prethodni singl bio je nešto žešćeg zvuka i britkijih stihova, što je zapravo već i postalo specifično za ovaj zagrebački bend, no s novim singlom “Prokleta ljubav” predstavljaju se u nešto drukčijem svjetlu. Jedno je sigurno – Elemental uvijek iznenadi lakoćom kojom klize kroz glazbene žanrove stapajući ih u svoj prepoznatljiv zvuk. „Po mojoj mjeri“

U pjesmi “Prokleta ljubav” Elemental slušatelje uvlači u ljubavnu priču, ispričanu iz nešto drukčije perspektive od one na koju smo navikli. No, ništa manje ni ne očekujemo od ekipe koja se tijekom godina dokazala ne samo kao vrhunski svirači već kao i maštoviti tekstopisci. Ova pjesma savršeni je soundtrack za prebiranje po dojmovima ljeta koje je već pomalo iza nas i za prisjećanje na neke zagonetne ljetne ljubavi.

Upravo ovu zagonetnu ljetnu ljubav u novom video spotu Elementala sjajno su odglumili Erna Rudnički i Matija Kačan, a da bi priča bila što uvjerljivija potrudio se redatelj Marko Milovac. Direktor fotografije je Ivan Zadro, a za konačni ishod pobrinuo se tim C47 Film produkcije u čemu je ključnu ulogu odigrao montažer Frano Homen.

Leave a Reply