Završeno šesto izdanje rujanfesta

Završeno šesto izdanje rujanfesta

Šesto izdanje velikog gastro – zabavnog spektakla Rujanfest 2013. sinoć su sjajnim koncertima zatvorili Dražen Zečić i Miroslav Škoro. Više od 200,000 ljudi posjetilo je veliki zabavni grad nadomak Zagreba, a u deset su dana festivala nastupili brojni vrhunski domaći i regionalni glazbenici.

Sinoć je koncertima Miroslava Škore i Dražena Zečića zatvoreno šesto izdanje velikog spektakla Rujanfest 2013. Od otvorenja i koncerta Severine, veliki zabavni grad nadomak Zagreba posjetilo je više od 200,000 ljudi, popilo se više od 900 hektolitara piva što ovom festivalu potvrđuje status vodeće zabavne manifestacije u regiji.

Centralnu Rujan pozornicu sinoć je zatvorio jedinstveni Dražen Zečić koji se velikoj glazbenoj karavani pridružio po prvi put. Nakon višesatnog koncerta i brojnih pjesama, Dražen se zahvalio publici i obećao ponovni susret dogodine. Ništa manje nije oduševio ni Miroslav Škoro koji se također prvi puta predstavio sjajnoj publici Rujafesta. Koncert je otvorio evergreenom Šumi, šumi javore i odmah razgalio srca brojnih obožavatelja koji su se okupili ispred West pozornice. Velikan etno glazbe i tvorac nekih od najljepših tamburaških pjesama svirao je do dugo u noć na radost brojnih okupljenih fanova.

Na Rujanfestu 2013. su nastupili glazbenice Severina, Jelena Rozga i Maja Šuput, regionalne legende Halid Bešlić, Miroslav Ilić i Željko Samardžić, rockeri Crvena Jabuka, Opća Opasnost i Zabranjeno pušenje, grupe Magazin i Connect, Neno Belan, Miroslav Škoro, Mladen Grdović, Dražen Zečić, Ivan Zak, klapa Rišpet, tamburaši Slavonija Bend i Mejaši,Vuco i brojni drugi sjajni glazbenici.

U izmjenjenom konceptu ove godine prezentirana je najbogatija gastro ponuda u brojnim kućama. Slavonska, Dalmatinska, Zagorska, Lovačka, Makedonska te Sarajevska kuća bile su pravo mjesto zabave svih deset dana. Novosti ovogodišnjeg izdanja Rujanfesta bili su Trg Zagrebačke Županije na kojoj su se predstavili svi gradovi, Pivski trg sa više od 50 vrsta piva te Vinska cesta.

Pripreme za sedmo izdanje vodeće regionalne manifestacije kreću već sada, a sve informacije vezane za ovogodišnje izdanje Rujanfesta možete pronaći na službenoj stranici www.rujanfest.com.

Leave a Reply