GNK DINAMO: Počinje prodaja ulaznica za Černomorec

GNK DINAMO: Počinje prodaja ulaznica za Černomorec

U ponedjeljak, 16.9., počinje prodaja ulaznica za utakmicu 1. kola UEFA Europa lige između Dinama i Černomoreca, a cijene ulaznica bit će i dalje vrlo pristupačnih 5, 10 i 15 kuna.

Navijači, pun stadion, sjajna atmosfera, pobjede Modrih i – europsko proljeće. Tako bismo ukratko mogli opisati kako su u Dinamu zamislili sljedeća tri mjeseca na Maksimiru, a dok smo sigurni kako će se igrači pobrinuti za posao na terenu klub je odlučio napraviti sve za sjajnu atmosferu pa će tako cijene ulaznica za utakmice grupne faze UEFA Europa lige i dalje biti više nego pristupačnih 5, 10 i 15 kuna!

Prodaja ulaznica za utakmicu Dinamo – Černomorec počinje u ponedjeljak, 16.9., na blagajnama u Maksimirskoj koje će raditi od 10 – 18 sati. Blagajne će u istom radnom vremenu raditi i u utorak, 17.9., i srijedu, 18.9., dok će na dan utakmice, 19.9., ako ostane ulaznica raditi i ostale blagajne.

Kao i prije ove sezone, prodaja će biti personalizirana što znači da će se svaka ulaznica kupovati na ime i prezime. Jedna osoba moći će kupiti maksimalno četiri ulaznice, ali za svaku treba predočiti osobnu iskaznicu, putovnicu, domovnicu ili rodni list (kopije svega također vrijede).

Na svakoj ulaznici bit će vidno istaknuto ime i prezime vlasnika ulaznice te će svatko pri ulasku na stadion morati pokazati dokument kojim se potvrđuje kako osoba koja piše na ulaznici zaista ulazi na tribinu.

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA/mc

Leave a Reply