RK CO ZAGREB:Postavili smo visoko cilj za ovu sezone

RK CO ZAGREB:Postavili smo visoko cilj za ovu sezone

…rekao je trener rukometaša Croatia osiguranje Zagreb Boris Dvoršek, na konferenciji za novinare uoči početka nove natjecateljske sezone.

-Jedva smo dočekali početak sezone, naše pripreme traju već mjesec i pol, u tom periodu igraći su imali samo pet slobodnih dana. U pripremnim utakmicama birali smo jake protivnike tako da se dobro pripremimo za ovu sezonu.- rekao je na početku pressice Boris Dvoršek.

Croatia osiguranje sutra igra svoju prvu utakmicu u SEHA ligi protiv Nexea.

-O prvim protivnicima Nexeu nismo puno pričali na treninzima. Svjesni smo da otvaramo Seha ligu i da branimo naslov pobjednika te lige. Isto tako svjesni smo da Nexe nije momčad kakva je bila prošle sezone, mlađi su nego lani i sigurno željni dokazivanja- rekao je Dvoršak.

Zagrebaši će od ove sezone igrati na novoj lokaciji u Podsusedu u dvorani  Sutinska vrela, a utakmice Lige prvaka igrat će se standardno u Areni.

-Zadovoljan sam rasporedom i idealno je da prve tri utakmice igramo doma. Dakle, Nexe sada, u subotu Borac iz Banja Luke i potom tjedan dana mirnih treninga do prve utakmice Lige prvaka s Celjem.

Raspored je dobar jer u dva tjedna nećemo imati nikakvih putovanja ni odlazaka van Zagreba i možemo mirno trenirati i pripremati se da budemo spremni za Ligu prvaka- rekao je Boris Dvoršak.

Pored trenera Borisa Dvoršeka, na konferenciji za novinare bio je prisutan Luka Stepančić koji je dao svoj pogled na dolazeću sezonu i prvu utakmicu.

-Pa trener je rekao skoro sve, Pripreme su stvarno bile naporne i možda čak preduge jer toliko smo svi sada napeti i već tjedan ili dva jedva čekamo početak sezone. Svi jedva čekamo start, sto posto smo spremni i atmosfera je stvarno odlična.-rekao je Luka Stepančić.

Ove godine Luka neće biti sam na poziciji desnog vanjskog, u igru nakon dugo vremena vratio se Luka Šebetić

-Meni je puno lakše, a odlično je to i za cijelu ekipu. Pokazalo se to pogotovo u prvoj utakmici u Novigradu u kojoj smo ravnopravno podijelili minutažu i u kojoj se nije uopće osjetio pad na toj poziciji. Stoga ako tako nastavimo sa suradnjom mislim da ćemo kroz cijelu sezonu odlično izgledati.- rekao je Luka Stepančić.

Croatia osiguranje svoju prvu utakmicu igra sutra u utorak 10. 09. u 18 sati protiv Nexea, u dvorani Sutinska vrela u Podsusedu.

Tekst: Inga ĆUŽIĆ/ZNA/ic

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA/mc

Leave a Reply