Grad za naše građane / Građani za naš grad

Grad za naše građane / Građani za naš grad

Besplatna i stalno dostupna e – usluga koja omogućuje jednostavnu prijavu, pregled i komentiranje nepravilnosti i problema u gradu te zaprimanje povratnih informacija od Grada po pitanju rješavanja / sanacije problema – to je najkraći opis sustava koji je danas u tzv. Pametnoj sobi u Gradskoj upravi predstavio gradonačelnik Milan Bandić sa suradnicima.

Riječ je o e – usluzi koja se razvija uz moto “Grad za naše građane / Građani za naš grad”, namijenjenoj svima koji žele zajedno sa svojim Gradom sudjelovati u detekciji i rješavanju lokalnih problema s ciljem povećanja kvalitete i zadovoljstva u korištenju javne infrastrukture u Zagrebu.

– Evo, izgleda da ja više neću imati posla, našalio se gradonačelnik govoreći o aplikaciji koja je na liniji još većeg otvaranja uprave prema sugrađanima koje uz pomoć nove aplikacije stavlja u ulogu svojevrsnih virtualnih komunalnih redara jer sami mogu prijavljivati ono što ih smeta u gradskoj komunalnoj infrastrukturi. Prijaviti, opisati, poslati fotografiju ako žele i onda pratiti tijek rješavanja.

Uslugu možete naći na naslovnici www.zagreb.hr i u svojim pametnim mobilnim aparatima.

Pritom ne treba zaboraviti ni redovnu besplatnu liniju koja je i dalje otvorena za one koji ne koriste internet i besplatne mobilne aplikacije : 0800 2554 

Leave a Reply