Nova kuhinja za još bolje recepte

Nova kuhinja za još bolje recepte
Omiljeni kuhar Almo Čatlak koji već godinama u Dobro jutro Hrvatska , svaki dan daje ideje brojnim gledateljima kako spremiti fini i ukusni obrok, od sada će kuhati u novoj kuhinji Gorenje.
-Od kado je krenula emisija nisam mijenjao scenografiju, odnosno kuhinju, zato sam u dogovoru sa sponzorom Gorenje u novu sezonu odlučio ući sa novom kuhinjom.  S obzirom da se i koncept emisije Dobro jutro Hrvatska mijenja, moje recepte gledatelji će moči gledati na drugom programu u terminu od 17,45 do 18 sati.– rekao je Almo Čatlak.

Nova kuhinja predstavljena na samoj proslavi rođendana Almove supruge Sanje Čatlak, koja je velika potpora suprugu, a nerijetko zna uskočiti u pomoć kada Almo kuha.

-Uvijek smo tu jedan za drugoga, dom je Almo zaokupljen snimanjem i kuhanjem, ja preuzimam na sebe sve druge obaveze, i naša djeca su uvijek tu kada tati zatreba pomoć.- rekla je supruga Sanja Čatlak, koja je jučer posebno dobro izgledala zahvaljujući svojoj vedroj naravi i maloj pomoći salona Marchy.

U novoj kuhinji ponovo ćemo gledati najfinije spravljene delicije po receptima omiljenog kuhara Alma Čatlaka, i kako bi on rekao : -I to je to!

Tekst/Foto: ZNA

Leave a Reply